top of page

FORDYPNING OG UTDANNING

Pilates instruktørutdanning

Sertifisering i mattepilates 

Denne utdanningen er designet for deg som ønsker å undervise gruppe- og/ eller privattimer, i tillegg til deg som har trent pilates og som vil fordype egen praksis. 

Mattepilates er selve grunnsteinen i all pilatesutdanning.  Med denne utdanningen vil du ha et utmerket fundament både til undervisning og egenpraksis. 

 

Lærere på utdanningen er Mona Stenfeldt og Jessica Dittmar Walvåg. Begge med lang erfaring innen pilates og gruppetrening.   

Varighet på utdanningen er 75 timer og inkluderer 4 fysiske samlinger på Zenit Yoga. 

Hvem kan delta?

Det anbefales at du har trent pilates i minst et år, eller at du har erfaring fra dans eller andre treningsformer. Du bør være i god fysisk form, og ha et ønske om å fordype deg i pilatesmetoden. 

Krav til sertifisering

15 timers fysisk deltagelse på pilatesklasser, i tillegg til 5 timer observasjon/ assistering på gruppe- og privattimer.  Timene må være gjennomført før eksamen. Timer man har deltatt på hos Zenit er tellende. 

P1012650.jpg
P1012566.jpg

Oversikt samlinger

  • Samling 1: 24 - 25 august 

  • Samling 2: 28 - 29 september 

  • Samling 3: 26 - 27 oktober 

  • Samling 4: 23 - 24 november

P1012483.jpg

Pris

  • Pris: 15 900,- inkluderer påmeldingsavgift kroner 5900,- som ikke er refunderbar. Du vil motta en faktura på resterende beløp før oppstart. I tillegg kommer også pensumbøker. 

  • Under samlingene vil du få 15% på alle varene vi har i butikken vår på Zenit. Vi har både klær og utstyr til yoga- og pilates. 

Meld deg på her

<div class="yogo-events" data-event-group="2089"></div>

bottom of page