top of page

Hva er Yoga Alliance?

Yoga Alliance er en ideell organisasjon for yogalærere. Organisasjonen har hovedkontor i USA. 

 

Yoga Alliance profesjonaliserer yoga og kvalitetssikrer at yogalærere har nødvendig kompetanse for å undervise. Kravet er en standard som brukes spesielt i Europa og USA.

 

Registered Yoga Teacher (RYT) er en tittel som betegner en yogalærer som har utdannet seg under en standard for yogalærerutdanninger ved en Registered Yoga School (RYS) på 200-, 300- og 500-timers nivåer. 

 

Yoga Alliances lærerregister er ikke et sertifiseringsprogram, men en liste over lærere som oppfyller Yoga Alliances krav til undervisningserfaring, og som har fullført opplæringen ved en registrert yogaskole. 

 

Yoga Alliance er også en kvalitetssikring med tanke på etiske forpliktelser i yogapraksisen og undervisningen, basert på ærlighet, respekt, likeverd, muligheter for alle og bærekraft.

Zenit Yogas sertifisering gjennom Yoga Alliance

Zenit Yoga har siden 2016 vært er en Registered Yoga School (RYS) på alle nivåer. Sertifiseringen vår baserer seg på Yoga Alliances kriterier og krav. Lærerne og veilederne våre har høy kompetanse og tverrfaglig utdanning i yoga og fag som psykologi, filosofi, nevrovitenskap eller fysioterapi. 

 

Zenits sertifisering er anerkjent internasjonalt. Flere høyprofilerte lærere i Norge, Europa og USA har tatt utdanningen sin hos Zenit og driver egne studio og kurs, og de bidrar til Zenits videre kompetanseutvikling.

Bilde 18.07.2023 klokken 10.43.jpg
bottom of page