top of page

Bedriftsyoga

Zenit Yoga tilbyr bedriftsyoga. Yoga kan øke trivselen på arbeidsplassen, bidra til teambuilding eller være et tilbud til sykmeldte. 

 

Hvorfor tilby yoga på jobb?

Yoga gjør deg fysisk sterk, du får økt balanse og smidighet, samtidig utvikler du deg mentalt gjennom bedre stresshåndtering, mer ro og opplevelse av balanse i sinnet.

 

Yoga har både en umiddelbar effekt i form av avspenthet og glede, og en viktig forebyggende effekt mot fysiske og mentale plager. 

 

Yoga er en investering som gir trivsel, helse og fellesskap. Medarbeiderne trenger ikke være myke eller i god form for å gjøre yoga. Yoga passer for alle!

 

Hvordan kan en yogatime se ut?

En yogatime er hovedsakelig bygd opp av fysiske øvelser, pusteteknikker og avspenning.

Øvelsene kan hjelpe mot ryggproblemer, stresshodepine, spente muskler og søvnproblemer.

Yoga hos oss eller hos dere?

Bedrifter kan komme til Zenits flotte yogasal på Bakklandet for å praktisere i fellesskap. Dette må tilpasses timeplanen vår.

 

Lærerne våre kan også komme til deres lokaler for å undervise der. 

Rabatt på medlemskap eller klippekort

Vi kan tilby rabatt på medlemskap eller klippekort dersom ansatte ønsker å gå på yoga hos oss. Da kan de velge fritt mellom klassene på timeplanen vår.

Teambulding

Vi tilbyr også teambuilding for bedrifter. Yoga kan være et avbrekk i løpet av et seminar eller en workshop. Vi kan også tilby et lengre program som går over noen uker med yogaøvelser som styrker samholdet og samarbeidet mellom de ansatte. 

 

Yoga og sykmeldte

Zenit Yoga har erfaring med yogaundervisning for sykmeldte i Trondheim kommune, og vi kan tilby yoga til ansatte som har vært lenge sykmeldt. Ta kontakt, slik at vi kan skreddersy et opplegg. 

Klar for yoga i bedriften din?

Ta kontakt om bedriften din er interessert, dere har andre behov eller vil vite mer. 

bottom of page