top of page

Vårens timeplan er klar!

Vi er veldig fornøyd med den nye timeplanen og det håper vi dere blir også! De nye klassekonseptene fra i høst blir med videre inn i det nye året, i tillegg er både vinyasa torsdager kl 9-10 og Restorativ yogaswing torsdager kl. 10.30-12 kommet som faste, ukentlige klasser. Vinyasa tirsdag morgen blir på 60 min fra 07-08, en super start på dagen! Og selvfølgelig er vårens timeplan også med våre kjente klasser og dyktige faste lærere.


Etter ønske fra både lærere og elever starter første ettermiddagstime kl. 16.15, og siste time på kvelden avsluttes litt tidligere enn før. Vi har fremdeles godt med rom mellom klassene og et godt smittevern, det skal være trygt og godt å komme på yoga på Zenit.


Du finner vår dynamiske timeplan her: https://www.zenityoga.no/timeplan Vårsmesteret 2021 er fra mandag 18. januar (uke 3) til 20. juni (uke 24). Det er redusert timeplan i ukene 8, 13 og 23-24.


Alle medlemskap og klippekort finner du her: https://www.zenityoga.no/medlemskap-priser I høst gikk vi over til et nytt påmeldingssystem der du ikke melder deg på bestemte klasser, men kjøper medlemskap og booker plassen din på klassen(e) du ønsker å delta på per uke. Booking av klassene på vårplanen åpner i begynnelsen av januar. Men, kjøper du medlemskap allerede nå, kan du også delta på klassene gjennom jul og over nyttår fram til vi starter vårsemesteret 18.januar.


Vi gleder oss til å se dere på matta også i det nye året!

Commentaires


bottom of page