Betingelser

KJØPS- OG BOOKINGBETINGELSER

 

 

Alle kjøp av og påmelding til klasser, kurs og arrangement I regi av Zenit Yoga skjer via bookingsystemet vårt i WIX, og med betalingstjenester fra Stripe Payments. Når du betaler i nettbutikken vår går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn ditt kredittkortnummer og CVV kode. Kortinformasjonen din er kryptert og vil ikke være tilgjengelig for noen hverken før eller etter kjøpet, heller ikke for Zenits administrasjon.


Booking av klasser og avmeldinger kan kun gjøres i bookingsystemet vårt, ikke over telefon eller epost. Når reservasjoner online er fulle vil bookinger settes på venteliste. Du får beskjed på epost om du får plass på klasse, og har mulighet til å melde deg på innen 30 min.


Avmeldinger må gjøres senest 2 timer før klassen starter. Etter denne fristen vil ikke klipp refunderes, og ved medlemskap/pakker med ubegrenset tilgang til klasser - blir et gebyr på kr. 100 bli pålagt, uansett årsak til at du ikke booker deg av og ikke dukker opp på time. Betalingsinstruks for evt. gebyr blir sendt på epost påfølgende mandag.

 

Merk at medlemskapene ZeniMedlem Ordinær og  ZenitMedlem  Student/Honnør  har 12 mnd bindingstid.

Medlemskapet løper automatisk også etter de første 12 mnd til det blir sagt opp, og har 1 mnd oppsigelsesfrist. Oppsigelse sendes til info@zenityoga.no

Oppsigelse i bindingstiden krever legeerklæring


Vi refunderer ikke kursavgift*, men er fleksible i forhold til å finne et alternativ dersom forutsetningene for å ta kurset endrer seg (innenfor samme semester). Avmelding av kurs pga sykdom krever skriftlig legeerklæring. Vi refunderer ikke betalingsavgift på workshops. Hvis du ikke kan møte opp, men melder deg av senest 48 timer før, så vil du kunne få kreditert summen du har betalt, og bruke den på en annen workshop eller event- innen 6 mnd.

Merk at klipp og klippekort har utløpsfrist! Fristen på evt. gjenværende klipp kan utvides med 3 mnd, med et ekstra gebyr på kr. 500. Ved fremvisning av legeerklæring kan klippene utvides i 3 mnd, uten gebyr.
Vi refunderer ikke kjøp av klipp* og tar forbehold om endringer i timeplanen.


Zenit Yoga kan avlyse klasser, kurs og workshoper med for få påmeldte elever. Når klasser blir avlyst vil påmeldte elever få refundert klipp som de kan bruke på en annen klasse. Når kurs/workshops blir avlyst vil påmeldte elever få tilbud om nytt kurs eller refundert kursavgift.

Om vi blir pålagt å stenge studio mer enn 1 uke som følge av korona eller andre uforutsette hendelser, vil medlemskap automatisk fryses og gyldighet på klipp utvides tilsvarende den tiden vi har stengt. 

*Produkter kjøpt på nett har iflg kjøpsloven 14 dagers angrefrist så fremt de er ubrukt. Vil du angre kjøpet, må du sende epost til info@zenityoga.no  senest 14 dager etter bestilling.