top of page

Nyheter: Tibetansk Yoga og Kreativ Flyt med Lea

Vi ønsker Lea velkommen tilbake med to faste klasser i uka på Zenit!


Lea er E-RYT500 og har undervist yoga i Trondheim og i utland siden starten av nittitallet. Hun har en bred og allsidig bakgrunn, men vektlegger ashtanga og vinyasa yoga, restorativ yoga, samt tibetansk yoga i sin undervisning.

Lea er grunnlegger av Zenit, medeier og yogalærer. Hun har ansvaret for ZYL300 og holder jevnlig retreater og fordypningskurs. Om dagen skriver hun på Ph.d i sosialpsykologi med fokus på traumer ved NTNU.


 

Denne høsten underviser Lea to faste og nye klasser på timeplanen:

Tibetansk Yoga på tirsdager kl 18.00 og Kreativ flyt på fredager kl 16.00


Tibetansk yoga, eller Tibetansk Healing Lu Jong Yoga er en yogaform som har opphav i buddhismen og tibetansk sjamanisme. Tibetansk yoga fokuserer på de 5 elementene – jord, vann, ild, vind og rom (space).


Både de fysiske øvelsene, pusteøvelsene og meditasjonene i denne klassen jobber med å balansere elementene og nervesystemet og fremmer selvregulering og opplevelsen av embodiment (kroppsliggjøring). Tibetansk Yoga er en mer rituell og sammensatt form for yoga enn tradisjonell hatha yoga.


Mer om Lu Jong: www.lujong.org


Se Lea undervise en "breathing massage" teknikk fra Tibetansk Yoga praksis.

OBS: bør gjøres sammen med en kvalifisert lærer.Nøkkelordet for Kreativ flyt på fredager er Frihet. En invitasjon til å praktisere yoga asanas i kombinasjon med fri og intuitiv bevegelse, kunnskap om pusten, mindfulness og det å være i øyeblikket. Instruktøren former timen etter gruppens behov, dagens stemning,  filosofisk tema, rådende element i naturen, eller annet som inspirerer og byr på innsikt.

Klassen passer for deg som har praktisert yoga eller annen body-mind praksis en stund, og vil utvide horisonten i din individuelle praksis.Se Lea praktisere en kreativ, intuitiv flyt her:
Commenti


bottom of page