top of page
Tulku Lobsang Rinpoche Nangten Menlang International_ABC4185_RGB_72dpi.jpg

Tulku Lobsang Rinpoche

Kommer til Zenit Yoga 1. oktober!

Tulku Lobsang Rinpoche er en høyt respektert buddhistmester og lærer. Han oversetter mange tusen år gammel visdom til praktiske råd for nåtiden. Du har nå en unik mulighet til å delta på disse arrangementene og møte han: 

  • Hør foredrag om kraften i å ta valg

  • Bli med på workshop i Tsa Lung – tibetanske pusteøvelser

  • Book en privat konsultasjon

Påmelding finner du her og via Zenit Yoga booking app 

Kraften i å ta valg  

Når vi tar et valg, skaper vi rom for at det skal skje en forandring. Uansett vil det skje forandringer, men når vi tar en avgjørelse, vil vi gi det den retningen vi ønsker. 

Når vi ønsker å utføre noe, bruker vi først mye tid på å tenke på det. Dette legger press på oss og holder oss i en forvirret tilstand. Derfor må vi lære oss hvordan vi kan ta valg. 

 

Så snart vi tar en avgjørelse, vil presset falle bort og vi vil vinne tid. Valg har kraften til å hjelpe oss til å separere de viktige tingene fra de uviktige. Det genererer energi og bringer den daglige rutinen vår dit vi ønsker.

Hør foredraget 1. oktober 2024 kl. 19.30 i Øysteinsalen, Erkebispegården. 

Tsa Lung

Tibetanske pusteøvelser - Helende bevegelser i energikroppen

Tsa Lung innvirker på kroppen og pusten. Ved å kombinere spesielle teknikker hvor vi holder pusten sammen med fysiske bevegelser og visualisering, vil stagnasjoner i den subtile kroppen løses opp. 

 

Helsen i den subtile kroppen vår har stor betydning for helsen i den fysiske kroppen og lykken i sinnet vårt. Tsa Lung gir energi til kroppen, selvhelbredelse og et klarere sinn.

 

Når vi blir eldre blir pusten vår mer og mer overfladisk. Derfor trenger vi å lære oss å puste dypt på nytt. Når pusten er avslappet, er sinnet vårt avslappet. Dette er en metode som hjelper oss med å oppnå dyp stillhet i sinnet. 

 

På workshopen vil Tulku Lobsang Rinpoche lære oss noen øvelser fra denne verdifulle metoden fra den Tibetanske buddhismen, slik at vi kan integrere den i livet - og erfare nytten av praksisen.

1. oktober kl. 16-18 

Sted: Øysteinsalen, Erkebispegården. 

Private
konsultasjoner

Tulku Lobsang Rinpoche tilbyr private konsultasjoner som tibetansk lege og åndelig veileder. Tibetansk medisin er en visdomsfull medisinsk kunnskap som har vært til nytte i flere tusen år basert på forståelsen av den gjensidige avhengigheten mellom kropp og sinn. 

 

I løpet av en konsultasjon vil Rinpoche gi råd i hvordan du kan håndtere ubalanser ved hjelp av for eksempel kosthold, bevegelser i tillegg til pust og meditasjons-metoder. Du kan også spørre Rinpoche om veiledning i din egen personlige spirituelle praksis.

Book din private konsultasjon på Zenit Yoga gjennom vår booking app eller nettiside. Opprett profil om du ikke er medlem. Gå inn på "profil" og velg "opprett avtale". Finn 1 okotber i kalender og velg lærer Tulku. Velg så ønsket tidspunkt og fortsett til betaling. 

 

Det vil være tilgjengelige timer 1. oktober kl. 10 - 14. 

15 min varighet per konsultasjon. 

private konsultasjoner bilde.jpg
Tulku Lobsang Rinpoche Nangten Menlang International_0D1A9488_RGB_72dpi.jpg

Tulku Lobsang Rinponche

Tulku Lobsang Rinpoche er en høyt respektert buddhistmester og lærer. Han ble født i Amdo, Tibet, og i en alder av 13 år ble han gjenkjent som den 8. inkarnasjonen av Nyentse Lama. 

 

Rinpoche baserer sin undervisning på den mange tusen år gamle kunnskapen i Tantrayana, som er fundamentet til tibetansk buddhisme og tibetansk medisin. 

 

Rinpoche reiser rundt i Europa, Amerika og Asia for å dele sin dype kunnskap innen denne kjærlige, verdifulle visdommen. Undervisningen er preget av hans vennlige, humoristiske og varmhjertede natur. 

 

Med sine erfaringer fra det vestlige hverdagslivet, klarer Rinpoche å bygge bro mellom kulturer og religioner, og han oversetter visdommen fra hans ærverdige overføringslinje til praktiske råd som passer nåtiden. Hans største ønske er å redusere lidelse i verden gjennom å dele den tibetanske visdommen. 

Meld deg på her 

<div class="yogo-events" data-event-group="2336"></div>

<div class="yogo-events" data-event-group="2335"></div>

bottom of page