top of page

Zenit åpner dørene igjen 20. januar

Etter en ny periode gjennom jul/nyttår med å være pålagt stengt, kan vi igjen møtes for fysiske yogaklasser i neste uke - hurra!


Vi har fått klarsignal fra Trondheim kommune for at vi kan åpne for fysiske klasser igjen den 20. januar. Etter myndighetenes anbefalninger om å utsette alle fritidsaktiviteter og idrettsaktiviteter innendørs til etter 19. januar, kjører vi online klasser fram til da.


Når vi åpner blir det redusert antall på klassene og to meters avstand mellom oss, i tillegg til våre andre smittevernrutiner. Det skal være trygt å komme på yoga på Zenit.


Alle vårens klasser er nå åpnet for påmelding, du kan booke deg plass her: https://www.zenityoga.no/book-online


Har du medlemskap fra i høst kan du booke deg plass på våre online klasser tom den 19. januar. Fra 20. januar gjelder vårens medlemskap, klippekort eller dropin. Vi har også gratis prøvetime som du kan booke på nettsiden vår, om du er ny og har lyst å prøve før du melder deg inn.


Noen av de fysiske klassene våre vil også kjøres online via zoom de neste ukene, slik at flere av dere kan få delta. Alle med vår-medlemskap og klippekort hos oss vil få tilgang til vår interne plattform, hvor de streamede klassene gjøres tilgjengelig etter streaming. Der vil det også være flere innspilte klasser av Zenits lærere.


Vi gleder oss til å se dere igjen! Det er trange tider for mange av oss små aktører for tiden, så vi setter enormt stor pris på alle som heier på oss og støtter oss gjennom å komme på yoga på Zenit. Alt godt fra oss på Zenit


Comments


bottom of page