Møt Monika på Yoga Nybegynner

I 2009 begynte Monika å undervise på Zenit, i hovedsak Iyengar yoga. Hun har undervist på alle niva. Hun er nå tilbake på Zenit med mye erfaring, og skal i høst undervise Yoga Nybegynner.
Monika hadde sitt første møte med Yoga hos Lea Loncar på Dansesenteret i 1997. I 2007 begynte Monika å praktisere yoga for fullt, og to år senere møtte hun sine lærere Corine og Faeq Biria på en Iyengar Intensiv i Sør-Frankrike. Deretter tok hun en 3-årig Iyengar-utdanning i Paris ved deres senter; Centre de Yoga Iyengar de Paris.


I 2013 dro Monika til Pune, India for å møte B.K.S. Iyengar, grunnleggeren av Iyengar Yoga. Hun har siden da studert med Iyengar familien ved Instituttet der, RIMYI. I 2016 dro Monika til USA for å studere Terapeutisk Yoga med Lois Steinberg. Fra 2018-2020 bodde Monika i Pune, India, hvor hun praktiserte yoga og tok et Fellowship-program i Odontologi (tannlege). Nå er hun altså tilbake i Trondheim med ny driv og undervisningsglede.

 

Yoga Nybegynner er en introduksjon til klassisk yoga, og henter inspirasjon fra flere ulike yogastiler. Klassen bygger styrke, smidighet, utholdenhet og balanse med en jevn progresjon av øvelser. Dette er en klassisk yogaklasse; med solhilsen, stående ,sittende, liggende og inverse stillinger og avspenning til slutt. Enkle pusteøvelser vil også introduseres. Vi har fokus på en grundig introduksjon til øvelsene – dette legger et solid grunnlag for en videre yogapraksis.

Passer for deg som er i normalt god form og ønsker å prøve en generell introduksjon til yoga.


BOOK PLASS PÅ YOGA NYBEGYNNER HER