top of page

Kom på morgenyoga på tirsdager og møt Silje!

Vi ønsker Silje velkommen som fast instruktør på Zenit i høst! Silje tar med seg entusiasme for morgenyoga og har en vinyasaklasse hos oss på tirsdager kl. 06.30-08.00. Vinyasaklassen har et litt mer åpent nivå men har fokus på aktiv flyt tilpasset de som kommer på morgenpraksis. Morgenpraksisen skal gi deg en god start på dagen!


Silje har gjort yoga siden 2012, og tok sitt første yogakurs i 2014. Etter det har hun undervist i yoga. I 2017 tok hun Global Yoga Grunnutdanning (100t) og bygget på med Global Yoga Anatomi og assistering (50t) og Global Yoga Yin (50t) i 2018. I 2020 tok hun Zenit Yogas avanserte lærerutdanning (ZYL300). Hun har praktisert ulike former yoga og deltatt på mange ulike kurs og workshops med lærere fra inn- og utland. 


Som yogainstruktør er Silje opptatt av at de som deltar skal føle seg godt ivaretatt. Hun plukker det som inspirerer henne fra ulike stiler og lærere, og integrerer det i sine yogatimer. Intensjonen til timene varierer. Utgangspunktet kan være yogafilosofi, det kan være styrke og det mer tekniske, eller rett og slett det å leke seg på matta. Fokus på pust, tilstedeværelse og å finne roen er alltid viktige momenter i timene.   


Silje har en allsidig treningsbakgrunn og har undervist kondisjons- og styrketimer, samt pilates, på flere treningssentre siden 2006.
Comments


bottom of page