top of page

Hurra! Vi får åpne Zenit igjen!

Fra i dag av kan vi igjen holde åpent for timer på Zenit, det er vi veldig glad for! Tusen takk til alle lærere som har tatt stengingen på strak arm og flyttet sine klasser utendørs og tusen takk til alle dere som har deltatt på timene de siste dagene.

Vi er takknemlige for å kunne ha siste innspurt av vårsemesteret vårt inne på Zenit, og ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen tilbake dit.

Neste uke er siste uke av vårsemesteret, men det blir yoga på Zenit ukentlig gjennom hele sommeren. Sommerplanen legges ut over helga og vi jobber også med å få på plass høstens timeplan. Høstsemester starter mandag 23.august, vi krysser fingre for at vi innen den tid kan være tilbake til 1 meters avstand og plass til flere folk på klassene våre. Vi har trua på at høsten blir bra!

Klassene de siste dagene av vårsemesteret ligger ute på nettsiden/appen, det er ledig plass på en del av dem. Sommerens klasser vil du finne her så snart de legges ut.

NB: Husk å booke deg av en klasse om du ikke får til å delta! Vi har mange på venteliste som ønsker seg plass, så viktig å gi fra deg plassen din til noen andre hvis du likevel ikke kan komme. Er du etter fristen for avbooking - send oss en mail så fikser vi det!

Velkommen inn til oss på Zenit, vi gleder oss til å være sammen igjen!




Comentários


bottom of page