STABEN PÅ ZENIT YOGA

Hils på våre

folk

Våre Undervisere

Senterets mange lærere speiler et felles ønske om å ha høy kvalitet på undervisningen, samt det å kunne tilby både faglig dybde og bredde til mange ulike mennesker. Majoriteten av de som underviser på Zenit orienterer seg mot en teknikk-basert flyt, og mindfulness og tilstedeværelse er viktige hjørnesteiner i senterets grunnmur.

EBRU AKMAN

Yogalærer

Ebru startet med en mangeårig hjemmepraksis i yoga, kom til Zenit i 2012, og ble yogalærer i 2014. Ebru er utdannet psykolog og har videreutdanning i arbeids-og organisasjonspsykologi.

EMILIE THUN

Yogalærer 

Emilie har jobbet som danser i mange år og tok sin første sertifisering som yogainstruktør i NYC 2014. Hun er nå i gang med sin 300 timers sertifisering, samt en master i folkehelse. Emilie jobber også som myorefleksterapeut og massør og hennes lidenskap ligger i det å kunne utforske det menneskelige potensialet, både fysisk og mentalt. 

(Profilbildet er tatt av Juliane Schutz)

YLVA VESTRHEIM

Yogalærer 

Ylva har yogasertifisering (200TT) fra Secret Sounds Yoga i New York (2015). Sertifisert i FlyingYoga (2017). Fra hun ble sertifisert har hun undervist over 1000 klasser; slowflow, vinyasa, hotyoga og flygende yoga. Ylva et utdannet arkitekt og jobber som blomsterbinder på STRÅ. Best av alt er tid i Shalaen, sammen med folk som er like glad i yoga som henne. 

SIGFRID TANGEN

Yogalærer

Sigfrid er utdannet yogalærer ved Zenit yoga lærerutdanning (RYT 200) og har vært instruktør ved senteret siden høsten 2018. Sigfrid har vært elev ved Zenit i over 20 år og har praktisert de fleste former for yoga. Gjennom årenes løp har hun deltatt på en rekke kurs og workshops med yogalærere fra inn - og utland. Hun har blant annet instruktørutdannelse i restorativ yoga og yoga nidra.

KINE BRATBAK

Yogalærer

Kine er utdannet fysioterapeut og har sin yogautdannelse gjennom Global Yoga og Zenit Yoga (ZYL 300). Hun falt selv pladask for yoga etter en ryggskade og har etter den tid utforsket ulike elementer innen yoga, både innen fysisk og mental praksis. Kine har undervist innen gruppetrening i 15 år, de siste årene med mest fokus på yoga.

LEA LONCAR

Yogalærer og Medeier

Lea er E-RYT500 og har undervist yoga siden starten av nittitallet. Hun har en bred og allsidig bakgrunn, men vektlegger ashtanga og vinyasa yoga, restorativ yoga, samt tibetansk yoga i sin undervisning.

 

Lea er grunnlegger av Zenit, medeier og yogalærer. Hun har ansvaret for ZYL300 og holder jevnlig retreater og fordypningskurs. Om dagen skriver hun på Ph.d i sosialpsykologi med fokus på traumer.

KRISTIN LARSEN

Yogalærer og Mindfulnessinstruktør

Kristin startet med Yoga i 2008 etter å ha holdt på med ulike typer trening gjennom mange år. Hun er utdannet lærer med tilleggsutdanning i rådgivning og har mange års undervisningserfaring av på på matta. I 2014 tok hun en 200 t yogalærerutdanning i Ashtanga og Yin yoga, og siden har hun videreutdannet seg i Deva Yoga for muskel og skjelettplager og kronisk smerte. Kristin har også fordypning i meditasjon, Yin yoga, samt en instruktørutdannelse i Mindfulness.

GRO HOFF

Yogalærer

Gro har vært en ivrig yogaentusiast i mer enn 20 år. Hun har praktisert ulike former for yoga både på yogastudio og treningssenter. I 2017 reraliserte hun en mangeårig drøm og tok sin  yogalærerutdannelse på Zenit (ZYL200), og siden har hun undervist klasser på Zenit. 

TINA STORMO

Yogalærer

Tina har sin grunnutdanning i yoga og sertifisering i YIN,  fra Global Yoga, i tillegg har hun gjennomført ZYL 300 ved Zenit.  Hun har undervist yogaklasser de siste fem årene, i tillegg til sin hovedjobb som veileder i NAV igjennom mange år.  I ungdommen drev hun aktivt med rytmisk sportsgymnastikk, og gleden av å bevege kroppen har alltid vært tilstede. Hun inspireres av livet generelt, og vil både løpe fort og gå sakte. I tillegg bader hun året rundt og elsker  kicket det gir. 

INGRID FJELLSTAD

Yogalærer

Ingrid tok instruktørutdannelse i ashtanga ved HiYoga i Oslo 2017-2018. Siden høsten 2018 har hun instruert ashtanga yoga på Zenit. Hun har jobbet flere år i psykiatrien, men skiftet nylig beite og begynte å jobbe for Trondhjems Turistforening. Til daglig løper hun en del, er en stor fan av brettspill, driver med kiting i ny og ne og er opptatt av temaer som forbruk, natur og miljø. 

STIAN BACKE

Yogalærer, vikar høsten 2020

Stian har undervist yoga siden 2013 etter sertifikasjon i Pranashama yoga via Yoga Alliance (300 RYT). Hans stil er strukturert og dynamisk med særlig fokus på det aktive samspillet mellom pust og positur. Stian skriver doktorgrad ved NTNU i industriell økonomi og er aktiv innen fjellklatring, snowboard, og dykking.

JULIE ASMUSSEN

Yogalærer

Julie startet sin yogapraksis på Zenit i 2007 og har hovedsakelig praktisert vinyasa- og asthanga yoga. Julie har bakgrunn fra rytmisk gymnastikk (RG), turn og dans. Hun har undervist yoga og pilates siden 2008, og på Zenit siden 2013.

Julie er ansatt som overingeniør ved institutt for kjemi på NTNU. Hun er også aktiv bruker av naturen både over og under vann, både til fots, på sykkel, på ski og snowboard.

GURI SANDVIK

Yogalærer

Guri (RYT-500) er utdannet instruktør gjennom Zenits yogalærerutdanninger (RYT 200 og RYT 300). Hun har praktisert ulike former for yoga, tatt fordypningskurs i Iyengar-yoga og instruktørutdanning i yin. Hun har også deltatt på mange ulike kurs og workshops med lærere fra inn- og utland.

 

Guri har gjort yoga siden 2004 og vært instruktør ved Zenit siden høsten 2018.

SIGRID HAUGEN

Bevegelsesfasilitator

Sigrid har vært på Zenit siden 2001, og underviste yoga fra 2005-2017. Sigrid bistår Zenit med admin og er lærer ved ZYL200. Nå formidler hun utforskende bevegelse og oppmerksomt nærvær.

Hun er utdannet regligionsviter og rådgiver, og er interessert i emergente prosesser, naturkontakt og eksistensielle spørsmål i klima-og naturkrisas tid. 

SIGNE DESSERUD

Yogalærer

Signe ble introdusert til yoga i USA 2006, men det var først flere år etter at fasinasjonen kom at hun begynte å praktisere regelmessig og undervise.

Signe har jobbet som instruktør siden 2012. Fra 2017 har hun tatt interne yogakurs og undervist i yoga, og i februar 2019 gjorde hun alvor av yogaen med Zenits 300 timers lærer utdanning (ZYL 300t).

Signe jobber som fysioterapeut på St. Olav Hospital. 

MONIKA MYRENG

Yogalærer 

Monika hadde sitt første møte med Yoga hos Lea Loncar på Dansesenteret i 1997.
I 2007 begynte hun å praktisere Yoga for fullt, og et par år senere tok hun en 3-årig  Iyengar-utdanning i Paris under Corine og Faeq Biria ved Centre de Yoga Iyengar de Paris.  Siden 2013 har hun studert med Iyengar-familien ved RIMYI-instituttet i Pune, India, og bodde der fra 2018-2020. I 2016 studerte hun Terapeutisk Yoga i USA med Lois Steinberg. 
Monika har undervist på Zenit siden 2009, og etter noen år utenlands er hun nå tilbake med mye erfaring.

MONA STEDENFELDT

Pilatesinstruktør

Mona ble introdusert til Pilates i 1999. Hun har  undervist i matte-Pilates siden hun kom hjem fra USA i 2000 og har deltatt på worskhops med blant annet Kathy Corey, Amy Alpers, Peter Roel, Michel King og Debrah Lesson.  

Mona er mor til tre,  utdannet fysioterapeut fra England, har master i Health and Exercise Science fra USA og Phd med fokus på forebygging av skader på kvinners underliv ved fødsel og jobber til daglig som forsker og førsteamanuensis ved St.Olavs hosptial og NTNU.

SISSEL SOLHAUG

Yogalærer 

Sissel startet med yoga i 1998 hos Lea Loncar på Zenit. Hun ble fascinert ved første pust og har siden hatt en stor kjærlighet for yoga. Er utdannet innen ashtanga yoga ved Alexander Medin (200 t) og ved Yoga Academy, Thailand (200 t). Har daglig ashtanga praksis. Tidligere bakgrunn innen dans, Statens Balletthøgskole (nå Kunsthøgskolen) og har jobbet som danser / dansepedagog. Jobber som sykepleier ved St Olavs hospital.

STINE B. LUND

Yogalærer 

Stine begynte å praktisere yoga ved Zenit i 2013, og i 2016 fullførte hun Zenit yogas 200 timers lærerutdanning, samt en fordypning i Restorativ yoga og Yoga Nidra ved Atman Yoga School i 2019. For tiden utdanner hun seg i LYT- metoden, en form for vinyasa yoga tilpasset dagens moderne livsstil. Stine arbeider med en doktorgrad ved institutt for samfunnsmedisin og sykepleie.

SILJE-KARINE REISZ

Yogalærer 

Silje har gjort yoga siden 2012, og tok sitt første yogakurs i 2014. Etter det har hun undervist i yoga. I 2017 tok hun Global Yoga Grunnutdanning (100t) og bygget på med Global Yoga Anatomi og assistering (50t) og Global Yoga Yin (50t) i 2018. I 2020 tok hun Zenit Yogas avanserte lærerutdanning (ZYL300). 

 

Silje integrerer ulike stiler og teknikker inn i sine timer, og er opptatt av at de som deltar skal føle seg godt ivaretatt. 

Hun har en allsidig treningsbakgrunn og har undervist kondisjons- og styrketimer, samt pilates, på flere treningssentre siden 2006.

KATINKA S. REMØE

Yogalærer 

Katinka oppdaget yoga i 2002 og har siden da utforsket mange ulike former for yogapraksis. Høsten 2009 praktiserte hun daglig ved Sivananda senteret i New Delhi og i 2010 tok hun lærerutdannelse gjennom Yogaworks i Oslo (RYT-200). I 2013/2014 fordypet hun seg i Ashtanga Yoga gjennom lærerutdannelsen til Alexander Medin (RYT-200) og tilbrakte to måneder i Mysore ved Ashtanga Yoga Research Insitute. Hun har hatt en regelmessig Ashtanga praksis siden og reiser jevnlig for å studere med lærere innenfor Ashtanga tradisjonen.


Katinka har undervist siden 2012 ved ulike studioer i Norge og ved Zenit siden 2015. Høsten 2020 venter hun barn og har derfor ingen faste timer dette semesteret.

Våre Karmayogier og stab

Det er mange engasjerte og frivillige som får Zenit til å gå rundt. Staben består av aktive eiere og konsulenter. Våre karmayogier bistår med renhold og skrankevakter, og får gå gratis på våre yogaklasser, samt rabatt på andre kurs og i butikken. 

Om du har lyst til å bidra til miljøet på Zenit kan du sende oss en epost på info @ zenityoga.no med noen ord om deg selv.

sirio_edited.jpg

Medeier og daglig leder

SIRI OHREN

Tekst kommer

sirin_edited.jpg

Medeier og fagressurs

SIRI NORDHUS

Tekst kommer

108837418_3584030288294342_4986981152815

Medeier og faglig ansvarlig

LEA LONCAR

Lea er grunnlegger av Zenit, medeier og yogalærer. Hun har ansvaret for ZYL300 og holder jevnlig retreater og fordypningskurs. Om dagen skriver hun på Ph.d i sosialpsykologi med fokus på traumer.

SIGRID.jpg

Konsulent og designer

SIGRID HAUGEN

Sigrid står for Zenits markedsføringsmateriell, web, tekstforfatting, og bistår generelt med administrasjon og konsulterer i faglige spørsmål. Hun er også en av hovedlærerene og utviklerene av ZYL200, hvor hun implementerer kunnskapen fra sin akademiske utdannelse i arbeidet med historie, kontekstualisering, motivasjon-og emosjonsforskning, samt kroppsliggjort kognisjon. 

profilbilde1_web.jpg

Konsulent

ELA SJØLIE

Tekst kommer.

117886343_2593441077633098_7545739729416

JULIA SEIPAJÆRVI

Karmayogi

Tekst kommer

118195526_3680622608623324_7770220465985

MARIELLE MORTENSDATTER

Karmayogi

Tekst kommer

_edited.jpg

KARMAYOGI

Karmayogi

Tekst om

_edited.jpg

KARMAYOGI

Karmayogi

Tekst om

_edited.jpg

KARMAYOGI

Karmayogi

Tekst om

_edited.jpg

KARMAYOGI

Karmayogi

Tekst om

Følg med.

FAQ
Brukervilkår
Personvern

Etikk på Zenit

Ressurser